新潟  魚 旬 みなも

新潟 魚 旬 みなも

ご予約・お問い合わせはこちら

TEL 025-290-7741

空席確認・予約する

language

  • 日本語
  • English
  • 한국어
  • 中文(繁体字)
  • 中文(简体字)
  • HOME
  • MENU
  • TAKE-OUT MENU
  • SEAT
  • PHOTO
  • COUPON
  • ACCESS
  • その他
    1. HOME
    2. TAKE-OUT MENU

    TAKE-OUT MENU

    おすすめテイクアウトメニュー

    • Hors d'oeuvres: Please contact us at least 2 days in advance

      Hors d'oeuvres: Please contact us at least 2 days in advance

      3000 yen ~

      The photo shows the 5,000 yen menu: rosy seabass, local wagyu beef steak, oysters simmered in oil, etc.

      1/10

      Hors d'oeuvres: Please contact us at least 2 days in advance

      Hors d'oeuvres: Please contact us at least 2 days in advance

      3000 yen ~

      The photo shows the 5,000 yen menu: rosy seabass, local wagyu beef steak, oysters simmered in oil, etc.

    • facebook
    • twitter

    新潟 魚 旬 みなも

    にいがた さかな しゅん みなも

    • 住所
      新潟県新潟市中央区東大通1-5-27駅前セーヌビル 2F
    • アクセス
      About 3 minutes walk from JR Niigata Station Bandai Hiroba (east side) exit
    • 電話
      025-290-7741
    • 営業時間
      Monday to Saturday, days before holidays: 5:00 PM to 2:00 AM (Last order for food: 1:30 AM, Last order for drinks: 1:30 AM)
    • 定休日
      Day

    Cookie利用について

    (C) 2023 新潟 魚 旬 みなも

    Translated by Google